Hvordan foregår undervisningen?

Inden man starter til ridning, er der mange spørgsmål der melder sig. Det prøver vi at svare på her på siden - og du er naturligvis altid velkommen til at sende os en mail, hvis du har spørgsmål.

Undervisningen vil variere fra gang til gang og vil bestå af enten banedressur, jordarbejde, bomtræning eller turridning. Nogle gange vil der undervisningen også bestå af teorilektioner.

Hvem sadler ponyen op og trækker den ind i ridehallen?


Hvis I ikke har erfaring med at sadle en hest op, får I altid en grundig introduktion af instruktøren. Når eleven så er fortrolig med det, gør I selv ponyen klar og trækker den ind i ridehallen, inden undervisningen starter. Det skal I afsætte ca. 20 minutter til.

Hvor lang tid varer undervisningen?


Undervisningen varer 30-45 minutter. Derudover skal I afsætte ca. 20 minutter tid til at sadle op og/eller sadle af.

Hvad med udstyr?


Vi har ridehjelme til rådighed (str 51-54), som I kan låne. Vi anbefaler at man har tætsiddende bukser på, og gummistøvler med hæl. Det er ikke en god ide at ride i sneakers mv., da foden kan smutte gennem stigbøjlen.

Har I springundervisning?


Afhængig af efterspørgslen kan der oprettes hold med springundervisning for elever med egen hest. Der tilbydes ikke springundervisning på elevheste.

Hvormår er der undervisning?


Der er undervisning fra mandag til torsdag fra 17:15 til 18:00 og igen fra 18:00-18:45.

Hvad med forsikring?


Jeres egen ulykkesforsikring skal dække.

Hvem skal vi kontakte hvis vi har spørgsmål?


Ved interesse for - eller spørgsmål til - undervisning: Skriv til kontakt@skrk.dk.

Er det muligt at få halvpart på en elevhest?


Ja, det er der.
Halvpart betyder at du "ejer" halvdelen af en af vores elevheste. Det giver dig mulighed for at ride på andre tider, end når der er undervisning.