Skørping Rideklub

Vi er en lille hyggelig rideklub med plads til alle. Rideklubben tilbyder undervisning til børn og voksne – begyndere såvel som øvede.
Vi sætter hestevelfærd i centrum og tilbyder varieret undervisning, så vores elever opnår en grundig forståelse for ikke bare ridning, men også håndtering, pasning og træning af hesten.

Vi har brug for dig

Skørping Rideklub er en forening drevet af frivillige kræfter og en følelse af fællesskab. Så vi har brug for aktiv deltagelse fra vores medlemmer og medlemmernes forældre. Som forælder forventer vi, at du er til stede når dit barn sadler op, samt under ridning og undervisning. Men vi håber også, at du vil tage del i hyggen og give en hånd med fra tid til anden – bage en kage til ridelejren, sætte spring op til stævner, bygge en staldlåge på arbejdsdagen eller måske endda skrive en fondsansøgning?

Hvor bor vi?


Skørping Rideklub lejer sig ind på adressen Hanehøjvej 29. Klubben administrerer rideundervisning og adgangskort til hallen, mens ejeren af Hanehøjvej 29 har udlejet de fysiske rammer.
Det er ikke muligt for private at opstalde i rideklubben, men vi hjælper gerne med kontakt til lokal opstaldning.
Vi har lejekontrakt frem til 1. september 2026.

Bestyrelsen


Klubbens bestyrelse består af tre medlemmer samt to suppleanter der er valgt af generalforsamlingen.